Sterk aanbevolen

Ludo Leemans

Na onze eerste kennismaking begin 2021, tweede maal met dit bedrijf in zee gegaan voor het plaatsen van een warmtepompboiler en weer dezelfde manier van werken: professioneel, zeer goed bereikbaar, correcte uitleg en offerte, uitvoering en factuur. Kortom: zeer aan te bevelen bedrijf. 17/03/2021: Sympathieke zaakvoerder, die op een professionele, duidelijke wijze ter plaatse offerte komt maken met duiding over de nodige toestellen en het te verwachten resultaat. Doet ook de volledige plaatsing en in werking stelling. Alles netjes afgewerkt. Prijs offerte is volledig en transparant omschreven, geen kleine lettertjes en/of extra's. Zeer vlot te bereiken en steeds respons op dezelfde dag. Ook stipt in de planning: offerte, plaatsing, afwerking. Zonder namen te noemen, bovendien nog dik 1.500 euro goedkoper voor een gelijkaardige en gelijkwaardige opstelling, dan een concurrent. Sterk aanbevolen.

Zeer stipt

Nick Heremans

Een waar plezier om met deze firma te handelen. Duidelijke uitleg, in mensen taal, bij overlopen van de offerte. Wij zijn als zelfbouwer voor alle technieken (warmtepomp, vloerverwarming, ventilatie) met Comfortair in zee gegaan.

De levering was zeer stipt, en alles werd uitgelegd aan de hand van plannen en schema's. Ook nabestellingen werden zo snel mogelijk afgehandeld. Het voelde alsof we handelden met een persoon die we al jaren kenden en niet met een bedrijf.

Top investering

Jos Vervloesem

Warmtepomp lucht/water geplaatst ter vervaning van oude mazoutketel.

Alles ging vlot en het verbruik is aanzienlijk mindert ten opzichte van vorige jaar. Top investering.

Een echte vakman

Tom Nelsen

Plaatsing van airco volgens afspraak, aan een scherpe prijs. Beantwoord alle vragen van de klant. Deskundige uitleg gedurende het hele traject. Een echte vakman. Aanrader !

Houdt zich aan de afspraken

Luc Blankaert

Ik kan de positieve reacties hier alleen maar bevestigen! Competitieve prijzen. Houdt zich aan de afspraken. Netjes afgewerkt en proper achtergelaten.

Super vlotte installatie

Hetty Rix

Super vlotte installatie op één dag vriendelijk en behulpzaam aanrader!

Professioneel werk

Patrick Slowack

Een aanrader, professioneel werk geleverd.

Wilt u meer informatie? Heeft u vragen?