Warmtepomp laten plaatsen

HET PRINCIPE: HERNIEUWBARE ENERGIE

Een warmtepomp gebruikt energie uit de natuur. Het is dus een ecologische én energie-efficiënte keuze. Het systeem haalt warmte uit de grond, uit het grondwater of, zoals in de meeste gevallen, uit de buitenlucht. Die gratis en hernieuwbare energie wendt een warmtepomp aan voor de verwarming van werk- of leefruimtes, voor sanitair warm water of zelfs voor de verwarming van het zwembad.

Zubadan is japans voor Super Heating. Dit revolutionaire systeem geeft tot -15°C hetzelfde verwarmingsvermogen als bij +7°C. Deze warmtepomp kan dus perfect toegepast worden als hoofdverwarming en is uiteraard ook geschikt voor koeling.

Geen warmteverlies

De Zubadan technologie staat voor 'flash injectie'. We hebben daarvoor een speciale scroll-compressor ontwikkeld waarbij een gas/vloeistofmengsel van het koelmiddel rechtstreeks in de compressor wordt gespoten.
Hierdoor kan het systeem een constant verwarmingsvermogen leveren bij een buitentemperatuur van +7°C tot -15°C. Bij een klassiek systeem daalt het verwarmingsvermogen bij vrieskoude. En dit is nochtans het meest kritische moment. Het moment waarop u uw verwarming het meest nodig heeft.

Vergeet ook niet dat er een systeem kan geselecteerd worden met een lagere verwarmingscapaciteit omdat er geen vermogensverlies meer optreedt bij lagere buitentemperaturen.

Onthoud dus goed:

  • 100% verwarmingscapaciteit tot -15°C
  • Zeer geschikt als hoofdverwarming
  • ErP geoptimaliseerde SCOP-waarden
  • Zelfs gegarandeerde verwarming bij een buitentemperatuur tot -28°C

Met de Zubadan warmtepomp heeft u een betrouwbaar, duurzaam en veelzijdig klimaatsysteem.

Zoekt u een efficiënt systeem voor warm water en verwarming in uw woning?

Comfortair biedt een reeks integrale systemen voor verwarming én warmwater, die duurzame energie uit de lucht onttrekken, zodat ze driemaal efficiënter zijn dan een doorsnee warmwatersysteem! De warmtepompen bieden optimaal comfort het hele jaar door, en leveren onmiddellijk beschikbaar warm water en verwarming voor elk seizoen.

U kan ons steeds contacteren voor de plaatsing van een warmtepomp in de regio Betekom, Aarschot, Leuven, Westerlo, Heist-op-den-Berg, Mechelen, Keerbergen, ...

Referenties

Top investering

Jos Vervloesem

Warmtepomp lucht/water geplaatst ter vervaning van oude mazoutketel.

Alles ging vlot en het verbruik is aanzienlijk mindert ten opzichte van vorige jaar. Top investering.

Super vlotte installatie

Hetty Rix

Super vlotte installatie op één dag vriendelijk en behulpzaam aanrader!

Wilt u meer informatie? Heeft u vragen?