Woningventilatie laten plaatsen

Gezondheid, milieu, energie … we worden er dagelijks mee geconfronteerd!

We willen gezond zijn, gezond leven en dus ook gezond wonen. Tegelijkertijd willen we geen kapitalen uitgeven aan iets zo basic als verwarming. Dat heeft zo zijn gevolgen op onze manier van wonen. Het betekent onder andere dat we al járen bezig zijn met de warmte binnen te houden door onze woning alsmaar beter te isoleren.

De keerzijde van die medaille is echter dat noch onze woning noch wijzelf er gezonder van worden.

Immers, de vervuilde lucht binnenin wordt niet meer afgevoerd en vervangen door verse lucht. Met als gevolg dat we vaker hoofdpijn krijgen, ziek worden, allergieën en infecties oplopen. Ook de woning zelf kan beginnen schimmels en ongewenste geuren te produceren ten gevolge van onvoldoende verluchten. Vroeger waren er spleten en kieren in de gebouwen waardoor er een natuurlijke ventilatie ontstond. Vandaag wordt zeer luchtdicht gebouwd, waardoor het noodzakelijk is om op een andere manier te gaan verluchten.

Daarom stelt de wetgeving als norm dat we moeten voorzien in minimale ventilatievoorzieningen. Dit is een onderdeel van de Energieprestatieregelgeving (EPB-eisen), naast thermische isolatie-en energieprestatie-eisen.

Comfortair heeft alle oplossingen in huis om ervoor te zorgen dat uw woning voldoet aan de EPB-normen. Tegelijkertijd weet u, met een ventilatiesysteem van Comfortair, dat u géén last zult hebben van lawaai op de achtergrond of van een tochtig gevoel.Kom gerust langs met uw bouwplan (en eventueel met uw architect) en wij maken u een offerte.

U kan ons steeds contacteren voor de plaatsing van woningventilatie in de regio Betekom, Aarschot, Leuven, Westerlo, Heist-op-den-Berg, Mechelen, Keerbergen, ...

Wilt u meer informatie? Heeft u vragen?